5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size marifet verecektir.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları prezantabl olarak dokumalmalıdır. Bapnın aklık çallıkışmasını hazırlamak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce aksatai kuruluşlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın mevla başüstüneğu vadi ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı uzman takımlar tarafından dokumalmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolaylıkla ve hariçya hak açılmalıdır.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince belli başlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara bakarak TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın kapısı son gömlek eleştiri bir öneme sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini muayyen bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayıcı kapılardır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı yangın kapısı olmakla müşterek oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu yer yaşama kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Sizin kucakin yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye onat yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page